BUFFETTEN STARTER IGEN MANDAG DEN 10. AUGUST

- tilpasset de gældende restriktioner og retningslinjer.

 
 
Kantinens kokke serverer i ugerne 28 og 29

 

Mandag 6. juli:

Boller i karry med ris og broccolisalat

Rullepølse med sky og løg

 

Tirsdag 7. juli:

Pariserbøf med salat

Roastbeef med kold bearnaise

 

Onsdag 8. juli:

Gryderet med oksekød og pølser dertil mos

Tun salat

 

Torsdag 9. juli:

Fiskefilet med kartofler og persillesauce

cookies

 

Fredag 10. juli:

Frikadeller med kartoffelsalat

Kyllingesalat med bladselleri

 

Alle dage i uge 28 kan der bestilles salat-to-go eller sandwichs med enten flæskesteg og rødkål ELLER æg og rejer til kr.  27,-. Salat og sandwichs skal så vidt muligt bestilles før kl. 10 ved at ringe direkte til kantinen på 89 21 21 37

 

Mandag 13. juli:

Kamstegsburger med fritter

Ristet chorizo på salat

 

Tirsdag 14. juli:

Lasagne med salat

Rugbrødschunks med humus

 

Onsdag 15. juli:

Farsbrød med hvide kartofler, skysauce og surt

Butterdej med mørksej

 

Torsdag 16. juli:

Honninglaks med ristede kartofler og dildcreme

Solbærkoldskål med kammerjunker

 

Fredag 17. juli:

Kyllingegryde med ris

Makrelsalat med urtedip

 

Alle dage i uge 29 kan der bestilles salat-to-go eller sandwich med enten kylling og bacon ELLER skinke og ost til kr.  27,-. Salat og sandwichs skal så vidt muligt bestilles før kl. 10 ved at ringe direkte til kantinen på 89 21 21 37

 

BETALING: købet sker via touch skærm i kantinen som normalt