Kantinens kokke serverer i uge 40

Husk mundbind 😊

og husk at scolle helt i bund 

Mandag:

kylling danoise med hvide kartofler, skysauce og agurksalat

bagekartoffel med urter

sild med karrysalat

pastrami med grøn asparges

sandwich med skinke og ost

hjertesalat med ananas

crisp med radisser og majs

 

Tirsdag:

Skinke og flødekartofler

Grønsags spyd

Mini ruller med kylling og spirer

Laksesalat med lime

Røget filet med æggestand

Broccoli salat

Feldsalat med cherrytomat og kerner

 

Onsdag:

Farsbrød med stegte kartofler og hvidløgsdressing

Grønsags bøf

ørredmuffins

croissant med hønsesalat

pebersalami

Tomat salat

Grøn salat med feta og asparges

 

Torsdag:

Stjerneskud

Paneret aubergine med asparges

Leverpostej med champignons

Kartoffel med Serano og urtemayonaise

Ost og kiks

Rucola med pastinak

Hvedekorn med peberfrugt

Lagkage

 

Fredag:

biksemad med spejlæg og rødbeder

vegetar biksemad

æg med makrel i tomat

kyllingepølse med basilikum

pizza

rødbede salat

mix salat

 

sandwich laves på bestilling før kl 10.00 til kr 27,- og betales på skærmen

Vælg mellem

-- kylling og bacon---tun salat---vegetar

 

Vi har igen vores fredag salat box til kr 20,- fra 13.30 - 14.00. Betales ved kassen

Bland selv eller vi blander for jer. Nok til 3-4 personer – afhentes inden kl 15.00

 

NYT NYT  prøv vores   Take away i kantinens åbningstid 11.30 - 13.30

sandwich to go                                                 kr 27,-

salat to go                                                          kr 27,-

dagens ret incl salat                                       kr 38,-

platte med udvalg fra dagens buffeten   kr 38,-

betales på skærmen ved afhentning

bestilles via mail cafe@fvckantine.dk