Kantinens kokke serverer i uge 5

Med forbehold for ændringer

Mandag:

Skinke med flødekartofler og bønner

Makrel i tomat med æg og spirer

Leverpostej med svampe

Frøsnappere

Okse spegepølse med peberrod

osteanretning

broccoli salat classic

linse salat med feta

mizuna med babymajs og spirer

            

Tirsdag:

Tarteletter med svampe og asparges

Æg med benfri sild og karse

Chorizo med pesto

Nakke filet med surt

Nachosbøf med salsa

Bønnesalat med senneps vinaigrette

Gulerodssalat med grønkål og ananas

Babymix med ærter og bolchebeder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag:

Okse cuvette med pommes frites og bearnaise sauce

Ørred med æggestand

Rullepølse med sky og løg

Græskartærte med bacon

vegetarlasagne

Bulgursalat med dild

Spidskål med svampe og persille

Tangsalat med spinat og kartofler

 

Torsdag:

STEGT FLÆSK MED KARTOFLER OG PERSILLESAUCE OG ÆBLEKOMPOT

Kyllingepølse med rygeoste creme

Laksesalat med æble og purløg

Toast med pastrami og pesto

Squash timbale med revet gulerod

Coleslaw

Middelhavssalat

Grøn mix salat

Dagens dessert: kagebord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fredag:

kyllinge frikadeller med ris og porresauce

skinke med asparges

fiskefilet med remoulade og citron

pirogger med oksekød og spinat

æggekage med tomat og purløg

romaine med druer og saltmandler

rødbede salat med peberrod

ruccola med kerner og ostetern

Osteanretning

 

Kantinen ønsker alle en fantastisk weekend