Du kan indsætte penge på dit kantinebetalingskort lige her: www.fvckantine.dk


 

Ugens lækkerier uge 8

Ændringer kan forekomme

Mandag:

Varmt:

Braiseret oksebryst m/ kartofler, peberrodssauce og bønner
 
Salater:

    Salat med frugt og bær
Coleslaw med urter og dressing
Pastasalat med soltørret tomat, feta, oliven og urter
Grønkålssalat med gulerødder og æbler

Diverse retter:

Æggekage m/ kartoffel og tomat
persillerullepølse m/ sky og løg
Crystader m/ fiskesalat
Sprød chorizo m/ salat
Ostefad
 

Tirsdag:

Varmt:

Frikadelle burger m/ agurkesalat og rødkål

Salater:

 Grøn salat med vinagrette og bagte hvide rødder
Hvedekernesalat med æbler og kerner
Honning bagt rosenkåls salat
Grønsagsfad.

Diverse retter:

Cæsarsalat
Tunmousse
Snitte m/ roastbeef
Butterdej m/ grønt og hytteost
Æg m/ mayo og karse

 

Onsdag:

Varmt:

Kylling m/ sprødt skind, ris, broccoli og paprikasauce

Salater:

 Savoykålssalat ristet kerner, granatæbler og dressing
Romaine salat med appelsin, bladselleri og valnødder
Salat med mango og rucola

Diverse retter:

Wraps m/ serrano
Pate m/ surt og glaserede nødder
Tærte m/ vegetarfyld
Brassola m/ urteolie og parmesan
Gulerods pure m/ grillet fisk


Torsdag:

Varmt:

Grillet laks m/ små kartofler, hvidvinssauce og grønt saute

Salater:

Salat Nicoise (salat med bønner, kartofler og marineret rødløg)
Tomatsalat med salatost og kerner
Broccoli i variation
Grøntsagsstave
 
Diverse retter:


Oksespegepølse m/ pesto
risotto m/svampe
Skinke m/ italiensk salat og dampet asparges.
Ristet rugbrød med kyllingebryst og tomat relish
Farsbrød m/ surt
Sødt:
Kanelkage

 

Fredag:

Varmt:

Chili con carne m/ ris, cremefraise og tortilla chips

Salater:

 Blomkål salat m/tomat og urter
Salat med bagt ananas og granatæble
Rødbedesalat m/ blå ost og kerner
Grøntsagsstave

 Diverse retter:

Røsti m/ laks
Pålægsplanke
Blomkålsterrin
Kartoffelroulade m/ chorizo
Ostefad

 

God weekend