Profil

Vi har tænkt på det hele - så du kan koncentrere dig om din forretning

Det skal først og fremmest være nemt. Derfor sikrer vores totalløsning de optimale rammer for din virksomhed - uanset størrelse.

Vi tilbyder en lang række services, som sikrer dig, at de ydre rammer omkring din travle arbejdsdag er indrettet til at kunne indfri dine individuelle krav og ønsker: Reception, kantine, gæstemodtagelse, postservice, internetadgang, kopiering, print, rengøring, servering, mødelokaler mv.

Endelig ligger Ferskvandscentret ErhvervsPark kun 40 minutters kørsel fra Århus, Horsens, Herning og Viborg - og der er masser af gratis P-pladser både til medarbejdere og kunder. 

 

Tæt på naturen

Én af Ferskvandscentrets værdier er værdien, som vi kalder "Tæt på naturen". Dette skal forstås både helt konkret, idet vi drager fordel af nærheden til naturen i vores aktiviteter: vi ligger lige midt i Silkeborgs smukke natur, omkranset af søer og skove og med utallige muligheder for naturoplevelser lige udenfor vores hoveddør.

Samtidigt forsøger vi også i overført betydning at være "tæt på naturen", idet vi søger at påvirke denne mindst muligt. Vi arbejder vedblivende på at minimere vores miljøpåvirkning ved bl.a. at sortere vores affald, minimere madspild og benytte os af bæredygtige energiløsninger.

Som lejer har du rig mulighed for at drage fordel af vores unikke placering midt i den smukke natur. I receptionen på Vejlsøhus kan du få udleveret kort over skovene omkring ErhvervsParken, så du kan benytte disse til "gående møder", en løbe- eller cykeltur efter fyraften eller til en energigivende pause i arbejdsdagen.  

Nedenfor kan du downloade kortene i PDF-format:

 Løberute om Almindsø eller Avnsø

 Løberute om Vejlbomose og Vejlsø

 På mountainbike i Nordskoven

 Gåture af forskellig længde

 Langs SØ og Å

 

Opladning af elbiler

På Ferskvandscentret er der tre stik til opladning af el-biler: to ved Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter og ét bag Teknisk Afdeling (Bygning E) ved ”bike pit”.

De to stik ved Vejlsøhus er forbeholdt hotellets gæster, mens ErhvervsParkens lejere kan benytte stikket bagved Teknisk Afdeling.

De, der ønsker at benytte sig af denne ordning, skal betale for forbruget af el, hvilket sker ved indgåelse af en aftale, hvor det forventede kvartalsmæssige strømforbrug oplyses på tro og love.

Tag kontakt til Merete Juul Hansen (mjh@fvc.dk) for indgåelse af aftalen.