Lejerne siger

ErhvervsParken rummer meget mere end erhvervsudlejning! Læs mere – med lejernes egne ord.

 

 

 

 

Erhvervslokalernes svar på et fem stjernet ”All Inclusive” feriehotel

Udsigten gennem de sprossede vinduer fra vores kontor i den historiske hovedbygning ændrer sig konstant i takt med årstiderne – jeg tager tit mig selv i at føre en telefonsamtale stående foran vinduet – sådan en smuk udsigt giver en hvis ro i sindet.

Hos Krogh Regnskab udfører vi et erhverv hvor troværdighed og tillid er vigtige faktorer hvilket går godt i spænd med den udstråling og stemning der er i erhvervsparken.

Vi føler os utrolig godt tilpas og endnu vigtigere føler vi også at vores kunder værdsætter vores valg af kontorfaciliteter.

Kendskab giver venskab, og her i erhvervsparken er der gode muligheder for at udvide netværket – bl.a. gennem netværksmorgenmad, netværkscafé, netværksborde i kantinen mv. - og med over 60 erhvervslejere fordelt på mange forskellige brancher er der udbytte og inspiration til alle.

Aqua Aquarium og Dyrepark som er nabo til Erhvervsparkens hovedbygning har et slogan der hedder ”Vildt naturligt” – hvis jeg skulle videreføre det til Erhvervsparken ville det være ”Vildt professionelt”

Prikken over i’et er stedets talrige personale som med deres sublime sans for service formår at løfte oplevelsen til vilde højder.


Christian Krogh, indehaver, Krogh Regnskab

 

 

En stemning af visioner, nytænkning og fællesskab

I forhold til praktiske foranstaltninger har ErhvervsParken alt, man har behov for, når man skal drive virksomhed i dette århundrede. Når det så samtidigt er pakket ind i fine bygninger, bliver det hele bare endnu mere indbydende. Samtidigt giver fællesskabet og ånden i G-kraftmiljøet en lyst til at være iværksætter.

Stedet her har noget helt særligt at byde på, og stemningen blandt iværksætterne oser af visioner, nytænkning og fællesskab. Der går ikke en dag uden at andre har inspireret mig til en ny ide.

For mig har det at være en del af ErhvervsParken på Ferskvandscentret været en absolut game changer.

Andreas Pape Kjærsgaard, EXPERO ApS

 Hvad så børn... - vil I med far på kontoret?

Svaret er et rungende JA, når jeg en gang imellem spørger mine børn, om de vil med i AQUA, fordi jeg har lidt der skal ordnes på kontoret i weekenden. Og det er et meget godt billede på, hvordan jeg oplever de mange bløde værdier, der er naturligt forbundet med at leve og arbejde her på stedet.

For det første er det en skøn blanding af private, halv- og heloffentlige virksomheder og med familievenlige aktiviteter i baghaven lige ved sø og skov. Det er et spændende og anderledes mix, som vores besøgende kunder også nævner som værende meget unikt.

For det andet er der noget uforgængeligt og troværdigt over de historiske lokaler, som tiltaler os, da vores beskæftigelse er produktion af software til advokater, hvor der er meget fokus på sikkerhed og soliditet. Endelig er kantinen med et rigt og varieret udbud af lækre retter et stort plus i en travl hverdag. Vi har boet her siden april 2012, og stillede store krav til vores nye domicil. Vi har skønne lokaler med udsigt og simpelthen fået ”hele pakken” - alle er serviceminded og hjælper med et smil, og der er aldrig dødt og affolket. Kigger man forbi uden for normal arbejdstid, kan man nemt ramle ind i en international konference eller et bryllup.

Jesper Byskov, forretningsudvikler/partner, iVISION