Ledige lokaler

Vi har kontorlokaler i næsten alle størrelser og fleksibiliteten kender ingen grænser. De mindste kontorer er fra 10 kvm, og der er også mulighed for at leje et enkelt skrivebord, hvilket ofte er en god og overskuelig løsning for en nystartet virksomhed.

Alm. Lejemål
Stort eller lille med eller uden eget møderum. Du bestemmer og vi indretter os efter dine individuelle krav og ønsker – vi gør det er nemt!

Lej et skrivebord
Et godt alternativ til ”at arbejde hjemme” eller ”sidde alene”. Bliv en del af et dynamisk arbejdsfællesskab og få adgang til en masse forskellige services og faciliteter.
 

Lejer du et kontorlokale i Ferskvandscentret ErhvervsPark, får du som tidligere nævnt fællesskab med andre virksomheder, kolleger og rig mulighed for råd, vejledning og sparring. Men du indgår også i et inspirerende arbejdsmiljø, værdifuldt netværk med adgang til en masse fordele, hotel og konferencefaciliteter, reception og teknisk afdeling.

Samtidig får du en højt profileret adresse med masser af gratis p-pladser til gæster og medarbejdere, samt en spændende platform for din virksomhed.