Send forespørgsel >>

Send forespørgsel

 

 

Ugens lækkerier

Ændringer kan forekomme

Mandag:

Varmt:

 Kalkunbryst stegt med bacon, hertil ris, honning bagte squash og paprikasauce

  Salater:

Butternut salat med feta og persilleolie

 Broccolisalat med æbler og pærer vendt i ravigotte.

Grønsagsfad.

Diverse retter:

 Røget dyrekølle med røræg og corniconer

Tunmousse

Grøntsagsbøf med salsa og rucola

Hønsesalat med ærter og karry

 

.

Tirsdag:

Varmt:

Forlorenhare med kartofler, sauce og bagte æbler

Salater:

 Blomkål, blåbær og salturt

Grønsagsfad.

 Sprød salat med springløg, mozzarella og soyabønner

Diverse retter:

 Græsk farsbrød med tzatiki

Risotto med peberfrugt, svampe og urter

Krebsehalesalat med melon, brombær og ruccola

Fyldte tomater med flødeost

 

 

Onsdag:

Varmt:

Honning Bagt laks med salvie stegte kartofler og sød dressing

Salater:

 Sprød salat med tomat, quinoa og popcorn

Pluksalat.

Pastasalat med solkyssede tomater, bønner og feta

Diverse retter:

  Kalvefilet med bagte blommer og løg

Leverpostej med bacon og surt

Æggekage med kartofler, tomat og purløg

Bagte rødbeder med persille og tomatost

 

Torsdag:

Varmt

 Svensk pølseret

Salater:

 Cous cous med koriander,peberfrugt og urteolie

Frisk rødkåls salat

Grønsagsfad.

Diverse retter:

 Mini burgers med oxekød , relish og syltet rødløg

Karrysuppe dertil cheese crackers

Torskerogn med remoulade og citron.

Spinattærte med hytteost

SØDT:

Squashkage

 

 

Fredag:

Varmt:

Lasagne dertil ostebrød

Salat:

Spinatsalat med kerner, feta og tomat

Grønsagsfad.

Spidskål med bær og ristet kokos

 

Diverse retter:

 Indbagt laks dertil dildcreme

Peanutbagt blomkål dertil chili/sesamolie

Roastbeef med estragondressing