Ugens lækkerier uge 39
ændringer kan forekomme

Mandag:

Varmt:

 Kyllingebryst bagt med blommer, mandler og honning dertil ris og karrysauce

  Salater:

 Broccolisalat med æbler og blåbær

 Pluksalat

Pastasalat med rødløg og squash

Diverse retter:

Tærte med tomat og ost    

Skinkeskiver med pesto og bagt kål

Æg og rejer med mayonaise
Broccolisuppe med ristede kerner
Ostefad

 

Tirsdag:

Varmt:

Øl braisseret oksebov dertil mos, bønner og skysauce

Salater:

Rodfrugtssalat med tranebær

Grønsagsfad

 Grøn salat med gulerod og svampe

Diverse retter:

 Hamburgerryg med persillemayo og bagte tomater

Indbagt feta og spinat

Nudelsalat med ristede tigerrejer og sprøde grønsager

Æggekage med rodfrugter

 

 

Onsdag:

Varmt:

 Fiskefrikadeller med kartofler og persillesauce

Salater:

    Gulerodssalat med ananas og citronmarinade

Grøn salat med bagte jordskokker og tomat

Grønsagsfad

Diverse retter:

  Kalkunbryst med karry/ærtecreme

Indbagt blomkål med oksekød og bacon

Cremet nudelsuppe med ingefær og sambal oelek
Savoykålstærte med ristede pinjekerner
 

 

 

Torsdag:

HAPSE TEMADAG

 

 

Fredag:

Varmt:

  Byg selv pulled pork burger

Salat:

   Rødbede og ærte salat  

Grønsagsfad.

 Grønsalat med linser og rødløg

 

Diverse retter:

 Kartoffel Røsti bagt med mozzarella og tomat

Røget laks med urte dressing

Æggemuffins med grønt

Ostefad