Lejerne siger

ErhvervsParken rummer meget mere end erhvervsudlejning! Læs mere – med lejernes egne ord.Hvad så børn... - vil I med far på kontoret?

Svaret er et rungende JA, når jeg en gang imellem spørger mine børn, om de vil med i AQUA, fordi jeg har lidt der skal ordnes på kontoret i weekenden. Og det er et meget godt billede på, hvordan jeg oplever de mange bløde værdier, der er naturligt forbundet med at leve og arbejde her på stedet.

For det første er det en skøn blanding af private, halv- og heloffentlige virksomheder og med familievenlige aktiviteter i baghaven lige ved sø og skov. Det er et spændende og anderledes mix, som vores besøgende kunder også nævner som værende meget unikt.

For det andet er der noget uforgængeligt og troværdigt over de historiske lokaler, som tiltaler os, da vores beskæftigelse er produktion af software til advokater, hvor der er meget fokus på sikkerhed og soliditet. Endelig er kantinen med et rigt og varieret udbud af lækre retter et stort plus i en travl hverdag. Vi har boet her siden april 2012, og stillede store krav til vores nye domicil. Vi har skønne lokaler med udsigt og simpelthen fået ”hele pakken” - alle er serviceminded og hjælper med et smil, og der er aldrig dødt og affolket. Kigger man forbi uden for normal arbejdstid, kan man nemt ramle ind i en international konference eller et bryllup.

Jesper Byskov, forretningsudvikler/partner, iVISION

 Convenience og grønne omgivelser betyder meget

Nu har vi boet her i over 10 år og det oprindelige koncept holder fortsat: Velbeliggende kontorlokaler med gode repræsentative værdier.  Vores medarbejdere, partnere og øvrige forretningsforbindelser sætter pris på de grønne omgivelser, historiske bygninger og det inspirerende arbejdsmiljø. Vi har flyttet rundt i hovedbygningen 3 gange, fordi vi har haft behov for mere plads og eget møderum.  Og den form for fleksibilitet fra den tekniske afdeling er et af de parametre blandt andre, som betyder at vi ikke har søgt andre græsgange.

Convenience er for os indbegrebet af de mange forskellige services, som vi benytter i dagligdagen, men også i forbindelse med besøg af medarbejdere fra vores afdelingskontorer i Tyskland og Sverige. Her er alt er samlet på et sted, så vi kan koncentrere os om at fokusere på det faglige og ikke bruge energi på alt det andet, der også hører med til et møde: God mad, veludstyrede møderum, fine værelser og ikke mindst et venligt, serviceorienteret personale.

Bjarne Høstrup, direktør, CostPartner

 

 

Jeg kan fokusere på virksomhedens core business

En af de mange virksomheder, der ser værdien i at befinde sig i Ferskvandscentret Erhvervspark er PicoPublish ApS. Virksomheden er i 2015 blevet kåret som Gazelle af Greens Analyseinstitut og Børsen.

Siden PicoPublish flyttede ind i 2011 har virksomheden haft vokseværk. Faktisk har man haft lokaler tre forskellige steder i Erhvervsparken, og efterhånden som man fik brug for mere plads, flyttede man til større lokaler i Erhvervsparken. Ekspansionen er stadig i fuld gang og lige nu søger man efter 3 nye medarbejdere. Så måske bliver der snart brug for endnu større lokaler, hvilket Erhvervsparken er klar til at efterkomme.

Der er mange grunde til PicoPublish har valgt Erhvervsparken til, hver gang behovet for nye lokaler har meldt sig. ”Det er let at flytte rundt, og det koster ikke meget”, siger Direktør Per Groth, og han fortsætter ”Hver gang har vi fået stor hjælp af Teknisk afdeling i Erhvervsparken, som har medvirket til at gøre flytningerne meget nemmere at gennemføre”.

Et andet forhold som Per synes godt om ved Erhvervsparken, er de talrige faciliteter som stilles til rådighed: ”Som virksomhed gør vi brug af både serverrummet, mødelokalerne, hotelværelserne, og vi sætter stor pris på kantinen og den gode mad, der serveres dér. Vi har også brugt de skønne naturomgivelser til at holde møder med kunder”.

For Per er det vigtigste dog, at Erhvervsparkens koncept gør, at han ikke skal bruge tid og ressourcer på fx vedligeholdelse af bygninger og omgivelser, rengøring eller IT-infrastruktur: "Jeg kan i stedet for fokusere på virksomhedens core business".

Per Groth, Direktør, PicoPublish, kåret som Gazelle i 2015